THE fitness

På THE DANS STUDIO i Göteborg erbjuder vi inte bara dansklasser. Vi är också stolta över att vara det ställe i Sverige (!) med störst utbud av ZUMBA-klasser, vi har dessutom vårt egetutvecklade dansfitnesskoncept Go-Go Fitness och kompletterar även med yoga.

ZUMBA är en dansfitnessklass baserad i första hand på de latinamerikanska rytmerna. Här blandas danser som salsa, merengue, cumbia, reggeaton och flamenco tillsammans med fitnessinspirerade rörelser för att uppnå maximal träning. På ett ZUMBA-pass springer tiden iväg alldeles för fort och du får aldrig nog. ZUMBA är roligt, annorlunda, enkelt och effektivt och kombinerar snabba och långsamma rytmer till en intervallträning med både fettförbränning och styrka.

GO-GO Fitness tar fram den inneboende puman hos dig och du förbränner samtidigt! Influenserna kommer från gogo-dansen, mtv och pussycat dolls. Musiken och rörelserna är kvinnliga, sexiga och moderna - allt förpackat i ett gruppträningsformat! Missa inte denna unika klass, vårt eget dansfitnesskoncept, som vi är helt ensamma om.

Yogan är kundaliniyoga eller livsyoga som består av enkla rörelser och andningsövningar som alla människor kan göra. Du behöver inte vara speciellt vig eller i fysisk toppform för att klara ett pass. Denna yogaform, handlar inte om fysisk flexibilitet, utan om att få kraft och energi genom att arbeta med dynamiska rörelser och kraftfull andning. Genom att träna yoga stärker man nervsystemet och frigör blockeringar i kroppen, vilket gör att man får ett ökat energiflöde och mer livskraft.

Mer information om dessa klasser hittar ni på hemsidan www.thedansstudio.se under THE Fitness.

Kommentarer
Postat av: Liposuction flanks

Thanks for sharing this helpful post for making us healthy and fit. I am quite impressed with this blog and will comeback to read some more stuff.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0